Снимка Личен архив, burgas24.bgЖивеем в ад. След поредната криза събирам с шепи

...
Снимка Личен архив, burgas24.bgЖивеем в ад. След поредната криза събирам с шепи
Коментари Харесай

Майката на Владимир от Варна: Помогнете ми! Събирам с шепи кръвта на сина ми

Снимка Личен списък, burgas24.bg

Живеем в пъкъл. След следващата криза събирам с шепи кръвта на сина си, показа за  майката на Владимир Бойчев от Варна, Десислава Филипова. 

Ето следващият обезверен апел на Десислава към всички хора с положителни сърца, от които зависи живота на детето й: 

" Мили хора, обръщам се към Вас още веднъж, след следващия претърпян призрачен сън с Влади. На 11.10.получи за повторно изобилен кръвоизлив, съпроводен от пристъп в резултат на прогресивно разрастващата се цироза. Спешният екип от МБАЛ " Сухопътни войски.Анна " Варна се отзова стремително и това избави сина ми.

Както към този момент съм споделяла, той влиза през 2 месеца във ВМА Варна за преливане на кръв и еритроцитна маса, с цел да живее. Сега още веднъж загуби към литър кръв, което е животозастрашаващо за него, тъй като е с желязодефицитна анемия.

Лекарите в турската клиника ни чакат през ноември за трансплантация, само че парите, събрани в сметката на Влади са към 10 000 евро от общо нужната сума от 85 000 евро.

МОЛЯ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) ПОМОГНЕТЕ НА ДЕТЕТО МИ ДА ЖИВЕЕ!!! Много от Вас са майки и биха разбрали какво значи за една майка да събира с шепи кръвта на сина си, да умира от смут при всяко позвъняване, с цел да не чуе, че още веднъж се е случило нещо! Уверявам ви, кошмарът е денонощен.

МОЛЯ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) ПОМОГНЕТЕ ми в тази неравна борба с времето и заболяването на Влади, неговият живот зависи от тези пари, а ноември настава единствено след 2 седмици! Моля Ви подайте ни ръка и спасете един млад живот! "

Както медията ни осведоми, майката на Влади и неговата другарка са подготвени да станат донори на младия мъж за трансплантацията на черен дроб в турската клиника.

За всеки, който може и има предпочитание да помогне:

Дарителски сметки:

Сметка в Лева: BG59UBBS80021089541220

ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА

Сметка в Евро: BG44UBBS80021433373510

ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА

Титуляр на сметките Владимир Емилов Бойчев

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР